zpět na úvod

Prodej obrazů z indonéské výstavy

Prodám obrazy, co mi zbyly z výstavy Indonésie (nejen) panoramatická. Pár jich již našlo nového majitele, další teprve hledají :)

Fotografie

Fotografie jsou tištěny na kvalitní HP foto papír, lepeny na 5mm kapa desku, překryty fólií s UV ochranou, osazeny do hliníkových Nielsen rámů černé barvy (o tloušťce 1 cm nebo 0,5 cm).

Snímky zachycují místa v Indonésii, jak jsem je viděl v létě 2009. Panoramatické snímky jsou skládaná panoramata z desítek jednotlivých záběrů, klasické formáty vychází z pečlivě vybraných a upravených jednotlivých snímků. Kvalita obrazu i při daném zobrazení je výborná.

Obrazy se hodí do světlých interiérů, kde vyniknou jejich barvy. Ve stínu to není ono.
Jo a pozor na velikost – jsou opravdu velké: od klasických cca 75×50 po 145×40 cm.

indo obětiny ‑prodáno-

indo opička ‑prodáno-

indo chrám

indo bromo
indo pano 1
indo pano 4
indo pano 2
indo pano 3

Stav

Tři výstavy, jimiž si většina obrazů prošla, místy zanechaly stopy – ale vcelku menší, než jsem se obával. Některé mají lehce škrábnutý rám (pořeší černá fixa), jiné prohnutou desku (jako by někdo zkoušel zatlačit na obraz prstem (?!). Povrchové nečistoty nejsou, jelikož krycí UV folie je kvalitní a tudíž omyvatelná. Detailní obrázky případných nedostatků konkrétního kusu zašlu.

Obrázky voní dálkami: poslední rok visely v čajovně Shangri-la, odkud nasály vůni čaje a vodních dýmek. Mají proto takový exotický odér, který třeba mně osobně je příjemný, ale třeba by někomu mohl vadit. Na dálku cítit nejsou, je třeba k nim cíleně přičichnout. Netuším, jak dlouho jim to vydrží.

Obrazy je možné vidět po dohodě na Praze 4.

Cena

Již z pohledu na použité materiály je myslím zřejmé, že obrazy nemohu rozdávat. Náklady na výrobu jednoho takového obrazu jsou zhruba dva tisíce korun. Cena individuálně dle stavu kusu, někde na úrovni nákladů…

Ilustrační fotografie níže vznikaly narychlo, omluvte kvalitu. Barevnost vcelku sedí, obrazy mají jasné barvy – na správném světle vskutku vyniknou. Uvedené rozměry jsou vnější, +- 0,5 cm.