zpět na úvod

Indonésie 2009: web hotov

Téměř po dvou letech od mé cesty do Indonésie se mi podařilo dokončit deník z cesty. Konečně! Tisícovka obrázků a 16.000 slov povypráví, jak jsem viděl a zažil tento krásný kout země.

V květnu/červnu roku 2009 jsem vyrazil s kolegyní Milenou na měsíc do Indonésie. Poctivě jsem si psal cestou zápisky, co zajímavého jsem kde viděl a přepisoval je průběžně do počítače a neméně náruživě jsem fotil. Z přivezené hromady záběrů jsem vybral k prezentaci necelý tisíc. Postupný výběr fotografií, individuální úpravy a zpočátku i bohaté popisky mě stály mnoho energie, kolikrát jsem si říkal že to snad ani nedokončím. Budiž mi to poučením, že touto cestou příště nemohu pokračovat. Není na to čas. Ale zas, třeba to někoho potěší :)

Aktuální zápisky z nových cest proto přibývají zde na blogu, ať již jde o Čínu 2010, stále nedokončenou podzimní Itálii 2009, či dávný výlet do Tuniska či nedávné Turecko. Snad budu v příspěvcích pružnější. Na druhou stranu tyto ucelené weby jsou jistě přehlednější a mě osobně naplňují radostí z dobře odvedené práce. Snad potěší i další.

Děkuji za ohlasy, kterých bylo nepočítaně. Potěší mě i komentáře zde na blogu :)

Nezbývá mi než doufat, že obrázky a povídání budou těšit lidi dál a třeba i pomohou některým s plánováním vlastní cesty. Indonésii mohu jedině doporučit.

Deník z cesty do Indonésie